17.09.2021

Vali İdris Akbıyık’dan Kur’an Kurslarımıza Ziyaret

Hakkari Valisi İdris Akbıyık’dan Kur’an Kurslarına Ziyaret

Hakkari Valisi İdris Akbıyık yakın bir zamanda hizmete açılması planlanan Kur’an Kursları ile Ahmed-i Hani Kur’an Kursunu ziyaret etti.

İnşaatı devam eden ve yakın zamanda hizmete açılması düşünülen 70 kişi kapasiteli Lale Hatun Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Hatice Otlu Yatılı Hafızlık Bayan Kur’an Kursu inşaatlarında incelemelerde bulunan Vali Akbıyık, İl Müftü Vekili Mehmet Ali Yiğit ve inşaat yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akabinde Ahmed-i Hani Yatılı Erkek Kur’an Kursundaki öğrencileri ziyaret eden Akbıyık kursiyerlerle birebir ilgilenerek vatan ve milleti ile milli ve manevi değerlerine bağlı yetişmek için sıkı çalışmanın önemine vurgu yaparak başarılar diledi.

Vali Akbıyık’a Kur’an kurslardaki incelemeler esnasında İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, İl Müftü Vekili Mehmet Ali Yiğit, Şube Müdürü Bilal Beyter ve kurum personelleri eşlik etti.