26.02.2024

Yüksekova'da Berat Kandili Vatandaşların Yoğun Katılımıyla İdrak Edildi.

Yüksekova İlçe Müftülüğümüze bağlı merkez ve köy camilerimizde vatandaşların yoğun katılımıyla "Berat Kandili Özel Programları" düzenlendi.
Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahilerin okunduğu camilerimizde Din Görevlilerimiz tarafından sohbet yapıldı. Geçmişin muhasebesi yaparak günahlarından berat etmek ve geleceğe yeni bir sayfa açmak adına camilere akın eden vatandaşlarımız geceyi Din Görevlilerimizin sunduğu hizmetle idrak etti.
İlçe Müftümüz Mahmut Sevük, 19 merkezli camilerimizde icra edilen programlara halkımızın yoğun katılım sağlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, gayretlerinden dolayı Din Görevlilerimize de teşekkür etti.
Programdan sonra Yüksekova Belediyesi tarafından karşılanan ikramlar camilerimizde dağıtıldı. İlçe Müftülüğü olarak ikramlardan dolayı Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit beye teşekkür ederiz.