06.02.2024

Yüksekova'da Miraç Kandili Gecesi Vatandaşların Yoğun Katılımıyla İdrak Edildi.

Yüksekova İlçe Müftülüğümüze bağlı merkez ve köy camilerimizde vatandaşların yoğun katılımıyla "Miraç Gecesi Özel Programları" düzenlendi.
Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahilerin okunduğu camilerimizde Din Görevlilerimiz tarafından sohbet yapıldı. Geçmişlerimizin ve asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için dualar edildi.
İlçe Müftümüz Mahmut Sevük, toplamda 17 merkezli camilerimizde icra edilen programlara halkımızın yoğun katılım sağlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, gayretlerinden dolayı Din Görevlilerimize de teşekkür etti.
Programdan sonra Yüksekova Belediye tarafından karşılanan ikramlar camilerimizde dağıtıldı. İlçe Müftülüğü olarak ikramlardan dolayı Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit beye teşekkür ederiz.