22.11.2019

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE YÜKSEKOVA MÜFTÜLÜĞÜ VE AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜRO PERSONELİ TARAFINDAN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE YÜKSEKOVA MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜRO PERSONELİ TARAFINDAN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Yüksekova Müftülüğü ve Aile ve Dini Rehberlik Büro personeli tarafından Devlet Hastanesi yönetimi ve hastalar ziyaret edildi ve İlçemizin çeşitli Camilerinde “Aile Buluşması” gerçekleştirildi.Hastane yönetimi ve hastalara gül hediye edildi ve Allah’tan acil şifalar dilendi.

Yüksekova Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büro personeli, İlçe Müftüsü Şakir ŞAHİN ve İlçe Vaizi Kasım KAYA tarafından ilçemizin çeşitli camilerinde “Aile Buluşması” gerçekleştirildi.Buluşmada “Peygamberimiz ve Aile” konulu sohbetler yapıldı.