11.03.2020

8 Mart Kadınlar Günü Programı Düzenlendi

İlçemiz Karşıyaka Mahallesi Ebu Eyyubel Ensari Camiinde 9 Mart 2020 Pazartesi günü saat 13:30'da  8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle "Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın" teması kapsamında bayanlara yönelik  program düzenlendi. Programa  Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı, prgoram yaklaşık 200 bayanın katılımı ile icra edildi. İlçemiz Minik Eller 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda gönüllü olarak öğretici olan Beyan GEYLAN'' İsraf ve Lüks Hayat'' konusunda, Karşıyaka Mahallesi Ebu Eyyubel Ensari Cami Kur'an Kursu öğreticisi Fatma Zehra OĞUZ ise ''Üç Ayların Önemi'' hakkında sohbet verdi. Ebu Eyyubel Ensari Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencileri tarafından programda  Mevlid-i Şerif  ve ilahiler okundu.