18.03.2017

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Açıldı

İlçemiz Müftülüğünce oluşturulan ve Diyanet İşleri Başkanlığına açılışı onaylanan "Aile ve Dini Rehberlik Bürosu"nun açılışı Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT ve İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ tarafından 18 Mart 2017 tarihinde yapıldı.

Açılışa Yüksekova İlçe Müftü Vekili Mehmet KORKUT, Şemdinli İlçe Müftümüz MUhammed DEĞİRMENCİ, Hakkari İl Müftülüğü Cezaevi Vaizi Yılmaz ÖNAL, İlçemiz Vaizi Nihat ŞAHİN, Yüksekova Müftülük Şefi Hamit TAŞ, İlçemiz Müftülük Şefi Mazhar MESUTOĞLU, Kur'an Kursu Öğreticileri ve diğer personel katıldı.

Açılışta Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide AKBULUT ve İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ'e ilçemiz müftülüğünün aile ve irşat faaliyetleri, din ve eğitim hizmetleri ile kurs hizmetleri hakkında bilgi verildi.