23.11.2023

TECRÜBE PAYLAŞIMI TOPLANTISI

Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Hakkari İl Müftülüğü koordinesinde cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla din görevlileriyle “Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” yapıldı.

Yüksekova İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde Yüksekova ve Şemdinli ilçelerinde görev yapan ilçe müftüleri ile din görevlilerinin katıldığı toplantı merkez Ova Camii Konferans Salonunda yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu programın açılış konuşmasını yaptı.

İl müftüsü Fakirullahoğlu'nun konuşmasının ardından Diyanet İşleri Uzmanı Ramazan Dağlı’nın moderatörlüğünü yaptığı programda, Antalya ili Muratpaşa İlçesi Yüce Camii İmam-Hatibi Hasan Koç “Vefa Engel Tanımaz Din Hizmetlerinde Gönüllülük” ile Kilis İli merkez Küçükkonak Köyü Camii İmam-Hatibi Muhammed Polat “Güçlü Gençlik Mutlu Yarınlar” isimli projelerinde yaşadıkları tecrübe ve birikimlerini sunumlar eşliğinde din görevlileri ile paylaştılar.

Toplantı soru-cevap faslının ardından sona erdi.