13.03.2020

Kur’an Kursu Öğrencilerinin Kayak Keyfi

İlimizdeki Kur’an Kursu öğrencileri eğitim-öğretim programlarının yanında sportif faaliyetlerden de uzak durmuyor.

Eğitim ve öğretim sırasında yorulan beyin ve bedenlerin dinlendirilmesi gayesiyle Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimiz, Müftülüğümüzün ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak düzenlendiği programlar çerçevesinde zaman zaman fiziksel ve psikolojik açıdan değişik faydaları bulunan faaliyetlere katılmaktadırlar.

Bu faaliyetler çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Müftülüğümüz koordinesinde, Kur’an Kurslarımızda eğitim-öğretim gören öğrencilerimiz ilimiz Mergabütan kayak merkezinde kayakla kayma etkinliğine katıldılar.

Müftülüğümüz şube müdürü Mikail Polat ve kur’an kursu öğreticileri nezaretinde yapılan kayak etkinliğinde öğrencilerin memnun olduğu gözlendi.