28.02.2020

Regaib Kandilinde Gençler Sabah Namazında Buluştu.

Regaib Kandili münasebetiyle ilimiz merkez ve köylerindeki camiler ile Kur’an Kurslarımızda programlar düzenlendi. Programlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

Programlar vesilesiyle cami ve Kur’an kursu görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunup ilahiler söylendi.

Ayrıca müftülüğümüz tarafından merkez Hacı Sait Camiinde düzenlenen programda, cami görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve seslendirdikleri ilahiler cemaate duygulu anlar yaşattı. İl Müftüsü Faruk Gürbüz’ün günün mana ve önemi ile feyiz ve bereketi konulu vaazı ve duadan sonra kılınan yatsı namazını müteakip program sona erdi.

Gecenin feyiz ve bereketinden faydalanmaya devam etmek isteyen vatandaşlarımız ile Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda kalan öğrenciler ve İmam Hatip Liselerinde (Erkek-Kız) öğrenim gören öğrenciler il müftümüz Faruk Gürbüz ve müftülük çalışanlarının katıldığı sabah namazı buluşmasına iştirak ederek geceyi tamamladı.

Namazdan sonra katılımcılara ikramda bulunuldu.