19.07.2019

Vali İdris Akbıyık kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı’na verdi.

Valimiz Sayın İdris Akbıyık, Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyası çerçevesinde vekâletle kurban organizasyonuna katılarak kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı.

Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın birlikte gerçekleştirdiği vekâletle kurban kampanyası hakkında bilgi verdikten sonra Türkiye Diyanet Vakfı Hakkâri Şubesine yapmış olduğu bağış makbuzunu Sayın Akbıyık’a takdim etti.

Vali Akbıyık Türkiye Diyanet Vakfı’nın, yurt içinde ve yurt dışında emanet edilen kurbanları keserek yardıma muhtaç insanlara el uzattığını belirtti.

İl Müftüsü Gürbüz Diyanet Vakfı Hakkâri Şubesine yapmış olduğu kurban bağışından dolayı Vali İdris Akbıyık’a teşekkür etti.