18.07.2019

15 Temmuz ve Din İstismarı Konulu Konferans

Müftülüğümüz tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezinde 15 Temmuz ve Din İstismarı konulu konferans düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa müftülüğümüzde görevli personel ve gençlerden oluşan kalabalık bir dinleyici grubu katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan il müftü yardımcısı Osman DOĞAN “Düzenlemiş olduğumuz program vesilesiyle 15 Temmuz’da canlarını feda eden aziz şehitlerimizi tekrar yad ediyoruz” dedi.

Akabinde Yüksekova İlçe Müftüsü Şakir ŞAHİN verdiği konferansta; FETÖ kimdir, nasıl bir yapılanması vardır, din istismarı ne demektir, FETÖ nasıl bir zamanda doğdu, örgütün açık ve gizli katmanları ile FETÖ’nün en temel özellikleri gibi konuları anlattı.

Düzenlenen program katılımcılar üzerinde memnuniyet yarattı.