17.05.2022

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu nikah kıydı

İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu Yüksekova İlçesi Müftülük memuru Harun Yılmaz ve Nergis İşleyen çiftinin nikahını kıydı.

Yüksekova İlçe Müftülüğü nikah salonunda gerçekleştirilen ve her iki tarafın yakınlarının hazır bulunduğu merasimde evlenecek çiftin nikah şahitliklerini İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Yiğit ve Yüksekova İlçe Müftü Vekili Kazım Şin yaptı.

İmzaların atılması ve evlilik cüzdanının takdiminden sonra İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve diğer konuklar yeni evli çiftin hayat boyu mutluluk ve huzur dolu yaşam geçirmeleri temennisinde bulundular.

Yeni evli çift de mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve mutluluklarına ortak oldukları için İl Müftüsü Fakirullahoğlu ve diğer konuklara teşekkür ettiler.