12.04.2021

İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret ve Mevlit Programı

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Şube Müdürü Mikail Polat ve imam-hatip Sıddık Özatak bir gurup genç ile birlikte Emniyet Müdürü Atanur Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Polis Haftası etkinliklerinin hayırlara vesile olmasını dileyen İl Müftüsü Faruk Gürbüz ve beraberindekilere, ziyaretlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın teşekkür etti.

Akabinde Şehit olan emniyet mensuplarının aziz ruhlarına ithafen Merkez Hacı Sait camiinde mevlit programı düzenlendi.

Programa Vali Yardımcısı Tevfik Kumbasar, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, daire amirleri, siyasiler ve çok sayıda polis ile vatandaş katıldı.

Ahmed-i Hani Kur’an Kursu öğrencisi Ersel Demirel’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program din görevlilerimiz tarafından okunan mevlid-i şerif ve söylenen ilahilerle devam etti.

Program, İl Müftülüğü Şube Müdürü Mikail Polat tarafından yapılan dua ile sona erdi.