06.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Sosyal Medya Etkin Kullanıldı.

2020 Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Müftülüğümüzce sosyal medyada programlar düzenlendi.

Facebook üzerinde Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım’ın konuk olduğu ve moderatörlüğünü il Müftümüz Faruk Gürbüz’ün yaptığı “Cami ve İlim” konulu program Yüksekova ilçe Müftüsü Şakir Şahin’in Kur’an- Kerim tilaveti ile başladı.

Cami ve ilmin ayrı düşünülemeyeceği, Peygamber efendimiz (sav) döneminden bugüne cami ve mescitlerin her düzeyde ilmi faaliyetlerin yapıldığı en önemli bilgi ve tefekkür merkezi olduklarının tarihsel boyutlarıyla anlatıldığı program din görevlileri ve vatandaşlarımızın büyük ilgi ve alakasına mazhar oldu.

Ayrıca Hafta boyunca her akşam 20:00 – 21:00 saatleri arası Facebook üzerinde kitap okuma etkinliği düzenlendi.