22.07.2020

Vekaletle Kurban Bağışı Tanıtım Toplantıları Devam Ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde sürdürülen vekaletle kurban bağış kampanyası ile ilgili tanıtım toplantılarına resmi kurum ve kuruluşlarda devam ediliyor.

“Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen kampanya kapsamında Müftülüğümüzde görevli vaizler, şube müdürü, büro personelleri ve din görevlileri ile Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şubesi personeli resmi kurum ve kuruluş çalışanları ile toplantılar yaparak, kurban vekaletlerini niçin Türkiye Diyanet Vakfına vermeleri gerektiği konusunda aydınlatıcı bilgiler vermektedirler.

Konuyla ilgili olarak Hakkari Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi personelleriyle yapılan toplantılar sonunda bir çok kurum çalışanı makbuz karşılığı kurban bağışında bulundu. Bir çok kişi de toplantıda anlatılanlar ile yapılan sunumlardan etkinlendiklerini belirterek kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfına verme sözü verdiler.

Bu kapsamda Müftülüğümüz görevlileri tarafından resmi kurum ve kuruluş çalışanları ile toplantılar yapılmaya devam edilmektedir.