20.07.2020

Hakkari Valisi Sayın İdris Akbıyık Kurban Vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı’na Verdi

Hakkari Valisi Sayın İdris Akbıyık Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla düzenlenen kampanya kapsamında kurban vekaletini Diyanet Vakfı ilimiz şubesine verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı 2020 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu hakkında İl Müftüsü Faruk Gürbüz’den bilgi alan Vali Sayın İdris Akbıyık, Türkiye Diyanet Vakfının vekaletle kurban organizasyonuna destek olmak amacıyla, Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şubesine kurban bağışında bulundu.

Vali Sayın Akbıyık’ın kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şube Başkanı ve İl Müftüsü Faruk Gürbüz teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.