17.06.2021

2021 Yaz Kur'an Kursları Duyurusu

2021 yılı yaz Kur’an kurslarında eğitim öğretim tek dönem halinde 05 Temmuz – 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yüz yüze ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Bu gaye ile;

1- Başvurular 21 Haziran – 11 Temmuz 2021 tarihleri arasında bizzat cami ve Kur’an kurslarına ya da Diyanet İşleri Başkanlığı’nın web sitesi (www.diyanet.gov.tr) üzerinden yapılabilecektir.

2- Yaz Kur’an kursları eğitimine 4-22 yaş arası vatandaşlar başvuru yapabilecektir.

3- Yaz Kur’an kurslarına başvuru ve eğitim şekilleri öğrencilerin yaş grupları dikkate alınarak belirlenmiştir. Buna göre;

a) 4-9 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece yüz yüze yapılacaktır.

b) 10-15 yaş arası öğrenciler başvurularını yüz yüze veya web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri tercihlerine göre yüz yüze veya çevrim içi yapılabilecektir.

c) 16-22 yaş arası öğrenciler başvurularını web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek ve eğitimleri sadece çevrim içi yapılacaktır.

4- Bu konuda detaylı bilgi Müftülüklerimizden alınabilecektir.

İlgililere önemle duyurulur.

Mikail POLAT