Hakkari Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Dünyayı etkisi altına alan ve hızla yayılmaya devam eden corona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlarımızın maaşları Müftülüğümüz personellerince evlerine ulaştırılıyor.
Detay

Din görevlilerimiz, dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için seferber oldu.
Detay

Mevlidi-Nebi Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nca Ülkemiz genelinde üniversite öğrencileri arası umre ödüllü “Mevlidi-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” düzenlendi.
Detay

“Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında yarıyıl tatilinde çocukların namaz kılma alışkanlığını kazanmaları amacıyla bütün camilerimizde çocuklara yönelik programlar gerçekleştirildi.
Detay

Müftülüğümüz Gençleri Ara Dönemde Kampa Aldı. Müftülüğümüz Ahmed-i Hani Erkek Kur’an Kursunda “Gençliğe Değer Projesi Ara Dönem Kampı Programı” kapsamında ilimiz ve ilçelerimize bağlı 41 genci misafir etti.