27.09.2023

Derecik'te Bir İlk

Derecik’te Bir İlk

Balkaya 4-6 yaş Kur’an kursu için açılış töreni düzenlendi.

İlçe Müftü Vekili Hakkı DEMİREL’in açılış duası ve konuşmasının ardından, ilçe kaymakamımız ve kurum amirleri ile birlikte kurdele kesimi yapıldı.

Müftü Vekili DEMİREL
" Derecik'te bir ilke imza attıklarını, Balkaya 4-6 Yaş Kur'an Kursu ve Ulu camii 4-6 yaş Kur'an Kursunu  açtıklarını, Derecik'te büyük bir eksikliği giderdiklerini söyledi. Açılan  kurslara desteklerinden dolayı Sn Kaymakamımız Abdulkadır Işık'a teşekkür etti.

İlçe kaymakamımız Sn. Abdulkadir IŞIK " çocukların maddi ve manevi açıdan ailelerine, ülkemize ve milletimize  hayırlı birer evlat olarak yetiştirmek istediklerini belirtti. Çocukların geleceğimiz olduğunu dile getiren Sn. IŞIK, Derecik'ten  kaymakam, hakim, savcı, doktor ve öğretmen v.s mesleklerde görev yapacak gençlerin sayısının artmasını temenni ederek, 4-6 yaş Kur’an kursunun hayırlı olmasını diledi."
 Ve çalışmalarından dolayı ilçe müftüsü Hakkı Demirel ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti
4-6 yaş Kur’an kursu açılışına ilçe kaymakamımız Sn. Abdulkadir IŞIK, ilçe belediye başkanımız Sn. Ekrem ÇETİNKAYA, İlçe jandarma komutanımız Zülfü EREN ve kurum amirleri katıldılar.