28.12.2022

TDV’den Derecik Belediye Başkanına Teşekkür

TDV’den Derecik Belediye Başkanına Teşekkür.

Derecik Belediye Başkanlığı’na ait arsalardan üzerinde cami bulunan parseller encümen kararı ile Türkiye Diyanet Vakfı’na tahsis edildi.

Arsaların tahsisi nedeniyle Türkiye Diyanet Vakfı’nca gönderilen teşekkür belgesi İlçe Müftü Vekili Hakkı Demirel tarafından Derecik Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya’ya makamında takdim edildi.

Takdim edilen teşekkür belgesi nedeniyle Türkiye Diyanet Vakfı yetkililerine teşekkür eden Belediye Başkanı Çetinkaya; “Hayri ve dini hizmetlerde Derecik İlçe Müftülüğü’nün yanında olmaya, faaliyetlerini desteklemeye ve personellerinin istek ve arzularını imkanlar dahilinde yerine getirmeye devam edeceklerini” söyledi.

İlçe Müftü Vekili Demirel de yapılan arsa tahsisi nedeniyle Başkan Çetinkaya şahsında belediye encümen ve çalışanlarına şükranlarını sunarak teşekkür etti.