12.07.2021

Vekaletle Kurban Organizasyonu Her Kesimden İlgi Görüyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde yurt içinde ve yurt dışında, “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürülen, “Türkiye Diyanet Vakfı 2021 Yılı Vekâleten Kurban Kesim Organizasyonu” kampanyası, toplumun her kesiminden yoğun ilgi görüyor.

Kampanyaya bir destek de ilçemizde ikamet eden teyzemiden geldi. Hayırsever teyzemiz, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı. İlçemize bağlı Ontepe Köyü'nde ikamet eden teyzemiz müftülüğe gelemeyince, ilçe müftümüz  hayırsever teyzemizin köyüne bizzat giderek Türkiye Diyanet Vakfı adına bağışı kabul etti. Bağış makbuzunu hayırseverimze teslim eden İlçe müftümüz Erol KILIÇ yaptığı bağış nedeniyle vatandaşımıza teşekkür etti.