13.03.2024

AKKAYA KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE’YE DESTEK

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla başlatılan Filistin'e yardım kampanyasına destek devam ediyor.

Akkaya köy Kur’an Kursu öğreticisi ve tüm öğrenciler adına Havin Seven, İlçe Müftüsü Mahmut Durmuş’u makamında ziyaret ederek aralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin’li masum kardeşlerine bağış yapmak için Türkiye Diyanet Vakfı Çukurca Şube Başkanı İlçe Müftüsü Mahmut Durmuş’a teslim ettiler.

İlçe Müftüsü Mahmut Durmuş öğrencilerin bu duyarlı davranışından dolayı kendilerini kutladığını belirterek, “Böyle koca yürekli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Hem aileleri ve hem de kendileri bu konuda demek ki bu kadar duyarlı. Çocuklar bu yaşta, böyle yetiştirilmişse onları tebrik etmek gerekiyor. Dünyanın gözü önünde bir vahşet yaşanıyor bu vahşete de koca yürekli gençlerimiz duyarsız kalmamışlar. Vakfımız inşallah bu yardımları Gazze’ye biran önce ulaştıracaktır.''

Oradaki insanlarımızın yarasına bir nebzede olsun merhem olurlar. Cenab-ı Hak yapmış olduğunuz hayırları kabul eylesin.” diyerek öğrencilere, ailelerine ayrı ayrı teşekkür etti.