05.10.2023

Emekli Din Görevlilerine Ziyaret

"2023 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, İlçe Müftüsü Mahmut Durmuş ve beraberindeki heyetle emekli din görevlilerini ziyaret ettiler.

Emekli din görevlilerini evlerinde ziyaret eden İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, uzun yıllar kurumumuzda çalışmış olan arkadaşlarımızın emekliliğinde hem iyi günlerinde ve hem hastalık durumunda onlarla hemhal olabilmek onların hatırlarını sormak maksadıyla onları ziyaret ettik.''dedi.

İl Müftüsü Fakirullahoğlu emekli Din görevlilerine sağlık ve afiyet dolu bir ömür temennisinde bulundu.

İlçe Müftüsü Durmuş; Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın çatısında halkımıza fedakarca hizmet eden çınarlarımızı ziyaret ettik. Öncelikle bizleri hanelerinde kabul eden büyüklerimizin ellerinden öpüyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. 30- 40 yıl zor zaman ve şartlarda görev yapmış ve emekli olmuş meslek büyüklerimizle dertleştik, hasbihal ettik, yaşadıkları olaylardan kendimize tecrübeler edindik. Dünya ahiret hatırı olacak kahvelerini ikram ettiler, içtik. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın, camilerde cemaat olan kardeşlerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı tebrik ediyor, ölmüşlerimize Cenâbı Mevlâ'mızdan rahmet, sağ olanlara da sağlık, afiyet ve huzur diliyorum.”

Görev yıllarındaki hatıralarını paylaşan emekli din görevlileri ise böylesi anlamlı bir haftada kendilerini unutmadıkları için İl Müftüsü Fakirullahoğlu, İlçe Müftüsü Durmuş ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.