23.03.2018

Regaip Kandili Dualarla idrak edildi

Regaip Kandili münasebetiyle ilimiz merkez ve köylerindeki camiler ile Kur’an kurslarımızda programlar düzenlendi. Programlara vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

Programlar vesilesiyle cami ve Kur’an kursu görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunup ilahiler söylendi.

Ayrıca müftülüğümüz tarafından merkez Hacı Sait Camiinde düzenlenen programda cami görevlileri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve seslendirdikleri ilahilerle cemaate duygulu anlar yaşattı. İl Müftümüz Faruk Gürbüz’ün günün mana ve önemi, feyiz ve bereketi hakkındaki vaazından ve yaptığı duadan sonra yatsı namazının kılınmasıyla program son buldu.

Gecenin feyiz ve bereketinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız aynı gecenin sabahındaki Sabah namazı buluşmasına iştirak ederek geceyi tamamladı.