05.01.2018

Meslek Dersleri Öğretmenleri ile Buluşma

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü arasındaki protokol çerçevesinde Hakkari İl Merkezinde bulunan İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulunun idareci ve meslek dersleri öğretmenleriyle buluşma gerçekleştirildi.

04 Ocak 2018 tarihinde Ahmed-i Hanı Yatılı Kur’an Kursunda gerçekleştirilen buluşmaya il Müftümüz Faruk Gürbüz ve il Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun’un yanı sıra, müftülük şube müdürleri, vaizler, okul idareci ve meslek dersleri öğretmenleri iştirak etti.

Kursta okuyan öğrencilerle kılınan yatsı namazının ardından bir araya gelen heyet, İmam Hatip Okullarının sorunları, öğrencilerin meslek hayatına hazırlanması hususunda yapılması gereken faaliyetler ve iki kurumun ortak çalışma yapılabileceği alanlar üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Dilek ve temennilerin ardından buluşma sona erdi. 05.01.2018