30.11.2017

Mevlid Kandili Programı İcra Edildi.

Mevlit Kandili münasebetiyle ilimiz merkez ve köylerindeki bütün cami ve kur’an kurslarımızda  program düzenlendi. Programlara çok sayıda vatandaşımız icabet etti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programlarda Mevlid-i Şerif okunarak ilahiler söylendi ve dualar yapıldı.

Müftülüğümüzce merkez Hacı Sait Camiinde düzenlenen program ise akşam ve yatsı namazları arasında yapıldı. Programa İl Müftümüz Faruk Gürbüz, görevliler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okundu. Bahir aralarında okunan aşr-ı şerifler ile söylenen ilahiler katılımcıların duygulanmasına vesile oldu. İl Müftümüz Faruk Gürbüz’ün günün anlam ve önemini konu alan vaazlarının ardından yapılan dua ve kılınan yatsı namazından sonra  program sona erdi.

Program sonunda katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. 30.11.2017