10.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde il müftümüz Faruk Gürbüz bir dizi ziyarette bulundu.

01.10.2017 tarihinde Boybeyi köyü ve mezralarında görevli din görevlilerini ziyaret eden il müftümüz, 02.10.2017 tarihinde bir gurup din görevlisi ile birlikte Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak’ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette il müftümüz ve beraberindekiler sayın Valimiz Toprak’ı hafta boyunca yapılacak etkinlikler konusunda bilgilendirdiler. Sayın Valimiz Toprak da din görevlilerinin haftalarını kutlayarak yapılacak etkinliklerin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Yine aynı gün hastanede tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret eden il müftümüz hastalar için Yüce Allah’tan acil şifa talebinde bulunduktan sonra Durankaya beldesine geçerek şehit yakınının evine konuk oldu.

03 Ekim 2017 tarihinde yaşlı bir vatandaşımızı evinde ziyaret eden il müftümüz Gürbüz kendisiyle bir süre sohbet etti.

Yapılan ziyaretler vatandaşlarımızın memnuniyetine vesile oldu.