14.08.2017

İl Müftümüz Faruk Gürbüz; 2017 yılında Başkanlığımız hac organizasyonu ile hacca gidecek vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

14.08.2017 tarihinde Merkez Hacı Sait camii toplantı salonunda başlayan program, alınması gereken idari önlemlerin hatırlatılmasından sonra uygulamalı olarak aynı camide devam etti.

Hac öncesi, esnası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında hacı adaylarımızı bilgilendiren il müftümüz Gürbüz, Kabe maketi etrafında uygulamalı tavaf yaptırdıktan sonra, sa’yin yapılışını da uygulamalı olarak anlattı.

İl müftümüz Gürbüz’ün yanı sıra kafile başkanı Yılmaz Önal, bayan irşat görevlisi ve din görevlilerinin hazır bulunduğu toplantı soruların cevaplandırılmasından sonra sona erdi.