13.04.2017

Hakkari Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünün Toplum Yararına Program (TYP) projesi çerçevesinde Müftülüğümüze bağlı cami ve kur’an kurslarında işe başlayacak vatandaşlarımız ile toplantı yapıldı.

İl müftümüz Faruk Gürbüz’ün katılımı ile 10 Nisan 2017 Pazartesi günü İl Kültür Müdürlüğüne ait Atatürk konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, daha önce çekilen kura sonucu ismi belirlenip,  proje çerçevesinde cami ve kur’an kurslarında çalışmaya hak kazanan çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İl müftümüz Gürbüz cami ve kur’an kurslarımızda çalışmak üzere ismi belirlenen 240 vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, Allah’ın evi camiler ile Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerimin öğretildiği mekanların temiz tutulması için ellerinden gelen gayreti göstermelerini istedi.

İlgililere çalışacakları mekanlar iletildikten sonra toplantı sona erdi.