31.03.2017

Regaip kandili münasebetiyle ilimiz merkez ve köylerindeki camiler ile kur’an kurslarımızın tamamına yakınında program düzenlendi. Programlara vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

Programlar vesilesiyle cami ve kur’an kursu görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunup ilahiler söylendi.

Ayrıca müftülüğümüz tarafından merkez Hacı Sait camiinde düzenlenen porgramda il müftümüz Faruk Gürbüz’ün günün mana ve önemi ile feyiz ve bereketi hakkında yaptığı vaazın ardından Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunup duygulu ilahiler seslendirildi.

Gecenin feyiz ve bereketinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız aynı gecenin sabahındaki Sabah namazı buluşmasına iştirak ederek geceyi tamamladı.