15.03.2017

İl Müftümüz Faruk Gürbüz aylık mutad toplantısı vesilesiyle personellerle bir araya geldi.

15 Mart 2017 Çarşamba günü Merkez Hacı Sait Camii altındaki toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Müftümüz Gürbüz’ün yanı sıra müftülük şube müdürleri, vaizler, büro personeli ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşmaya başlayan il Müftümüz Gürbüz özetle; “Sahabeyi Tanıyalım ve Tanıtalım” kampanyası çerçevesinde çekilen kura sonucunda her görevlinin bir sahabi hayatını araştırdıktan sonra çeşitli toplantılarda sunum yapılacağını belirtti.

“Her ay bir kitap okuyalım” adı altında, bu ay tespit edilen kitabın tanıtımını yaptıktan sonra, her görevlinin bu kitabı okuyup özetini İl Müftülüğüne teslim etmelerini istedi.

Daha sonra Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Halep’te İnsanlık Ölmesin” ve “Hediyem Kur’an Olsun” kampanyalarına din gönüllülerinin büyük  gayret göstermeleri gerektiği üzerinde duran Müftü Gürbüz müracaatları devam eden umre turları ile Ramazan ayı umre turlarına halkın teşvik edilmesinin önemine değindi.

Gündemdeki diğer konuların görüşülmesi ile dilek ve temennilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi.