18.01.2017

İl Müftümüz Faruk Gürbüz 17 Ocak 2017 tarihinde Yüksekova ilçesinde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Yüksekova ilçesi Selehaddin Eyyubi Kültür Merkezinde ilçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ile ilimize bağlı bütün ilçe müftü veya vekillerinin iştirak ettiği personel toplantısına katılarak, din görevlilerinden, gönüllü birer din elçisi olmalarını, görevlerini cami ve kur’an kursları ile sınırlamamalarını, halk ile iç içe olarak onların sevinç ve acılarını paylaşmalarını, ortak çalışma yürüttüğümüz kurum ve kuruluş çalışanları ile irtibat halinde olmalarını, faaliyetleri yürütürken samimi olmalarını istedikten sonra, Yüce Allah’tan güzel ve hayırlı  hizmetler nasip etmesini diledi. 30 yıl üzeri hizmeti olan müftülük görevlilerine plaketlerin verilmesinin ardından il müftümüz Gürbüz toplantı salonundan ayrıldı.

Daha sonra Yüksekova ilçe müftülüğüne geçen il müftümüz Gürbüz ilçe müftü veya vekillerinden çalışmalar hakkında bilgi alarak sorun ve önerilerini dinledi.

Yüksekova ilçe müftü vekili Mehmet Korkut’tan ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında birifing alan il müftümüz; akabinde 4-6 yaş gurubu kurs ile, bayan ve erkeklere yönelik hafızlık eğitimi veren kursları ziyaret etti. Bu kurslarda görev yapan görevlilerden faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra, ilçeden ayrıldı.