22.12.2016

Hakkari Valisi Sayın Cüneyit Orhan Toprak Vefat eden annesi Nadire Hanım için mevlit programı düzenledi.

22 Aralık 2016 Perşembe günü ikindi namazından sonra Merkez Hacı Sait camiinde düzenlenen mevlit programına, Valimiz Sayın Toprak’ın yanı sıra daire amirleri ve kalabalık bir vatandaş gurubu iştirak etti. Programa katılan vatandaşlarımızın tamamı gül suyu ile karşılandı.

Din görevlilerimiz tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile söylenen ilahiler katılımcıların duygulanmasına vesile oldu.

İl müftümüz M.Feysal Geylani tarafından, memleketimizin refahı, birlik ve beraberliğimizin devamı, İslam ümmetinin kurtuluşu, müslüman coğrafyasında akıtılan kardeş kanının durması, varlığımıza göz diken, bizi birbirimize düşürmeye çalışan fitne odaklarının yok olması, sayın valimizin annesi merhume Nadire hanım ile İstanbul, Kayseri ve Suriye’deki şehitlerimizin ruhları ve gazilerimizin acilen eski sağlıklarına kavuşmaları için yaptığı duaya cemaatin içten amin diyerek mukabelede bulunduğu gözlemlendi.

Duanın ardından sayın valimiz Cüneyit Orhan Toprak’ın taziyeleri kabul etmesi ve katılımcılara şeker dağıtılmasıyla program sona erdi.