21.12.2016

İlimiz müftüsü iken, Bitlis il müftülüğüne tayin edilen M.Feysal Geylani’nin onuruna veda yemeği programı düzenlendi.

20 Aralık 2016 Salı günü düzenlenen veda yemeği programına il müftümüz Geylani’nin yanı sıra, şube müdürleri, vaizler ve büroda çalışan personeller ile bir kısım din görevlisi iştirak etti.

Yemekten sonra konuşun il müftümüz Geylani; “yaklaşık 5 yıldır beraber ve uyumlu çalıştıklarını, daire personellerinin tamamından memnun olduğunu, iş ve işlemlerin zamanında, düzenli olarak yürütülmeye çalışıldığını ve büro işlemlerinde hiçbir zorluk ile karşılaşılmadığını belirttikten sonra görevlilere teşekkür ederek, bilerek veya bilmeyerek gönül kırıklığına sebep olmuş ise helallik dilediğini” beyan etti.

Daha sonra büro personelleri adına söz alan şube müdürü Şaban Güldal;  “il müftümüzden son derece memnun olduğumuzu, aramızdan ayrılacak olmasının bizleri derinden etkilediğini, bizlere her zaman şefkat ile yaklaştığını ve kendisini unutmayacağımızı” söyledikten sonra  yeni görev yerinde de ilimizde olduğu gibi başarı dolu hizmetler yapmasını Yüce Allah’tan diledi.