25.03.2016

Değerler eğitimi projesi kapsamında din görevlilerimiz Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim-öğretim gören öğrencilerle bir araya gelmeye devam etmektedir.

Değerler eğitimi kapsamında din görevlilerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerle biraraya gelmeye devam etmektedir.

İl Müftümüz M.Feysal Geylani ile Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlileri koordinesinde yapılan toplantı ve görüşmelerde din görevlilerimiz öğrencilerle samimi diyaloglar kurarak okullardaki gidişat, kayıp giden değerlerimize yeniden nasıl kavuşacağımız, bununla alakalı üzerimize düşen görev ve sorumluluklar, Müftülük ve Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılması gerekenler,  kendimizi memleketimize hizmet eden ahlaklı kişiler olarak yetiştirmemizin önemi, gayri İslam'i, gayri ahlaki ve gayri insanı hasletlerden uzaklaştırmak, okul ve camiye ısındırmak, manevi değerlerle donatmak, dini ve insani değerlere bağlı, geleceği aydınlatan kişiler olmak için  üzerimize düşen görevler hakkında görüş alış-verişinde bulunulmaktadırlar.

Yapılan toplantılar faydalı geçmekte ve hedef kitleleri tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır.