01.06.2018

Bedensel Engellilere İftar Verildi

Müftülüğümüzce bedensel  engellilere yönelik iftar programı  düzenlendi.

31 Mayıs 2018 Perşembe günü Merkez Ahmed-i Hani Yatılı Kur’an Kursunda düzenlenen iftar yemeğine il müftümüz Faruk Gürbüz, Başkanlık vaizi Hacı Yusuf Gül,  İ.Halilullah Eğitim Merkezi Müdürlüğü eğitim görevlisi Murat Padak, Bedensel Engelliler Derneği başkanı Mesut Keskin, bedensel engelli vatandaşlarımız, bir kısım din görevlisi ile kurs öğrenci ve öğreticileri katıldı.

İl müftümüz Gürbüz davetlerine icabet edip, düzenledikleri iftar programına katılımlarından dolayı dernek başkanı ile engelli vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Bedensel Engelliler Derneği başkanı Mesut Keskin ise iftar programında il müftüsü ve personelleri ile bir arada olmanın memnuniyetini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.  01.06.2018