12.03.2018

Başkan Erbaş Sabah Namazı Buluşmasında

İl buluşmaları kapsamında ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş, temaslarının üçüncü gününde Merkez Hacı Sait Camiindeki sabah namazı buluşmasında Hakkari’lilerle buluştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, namaz öncesinde okunan Yasin-i şerif ve Fetih surelerinin ardından sabah namazını kıldırdı. Başkan Erbaş, namazdan sonra sınır içi ve dışı operasyonlarının zaferle sonuçlanması için camiyi dolduran Hakkari’lilerle birlikte Mehmetçiğe dua etti.

Duanın ardından camide bulunan vatandaşlara hitap eden Başkan Erbaş, kalplerden Allah, Peygamber ve Kur’an sevgisi eksik olmasın temennisinde bulunarak, “Çocuklarımız, gençlerimiz ecdadının, alimlerin, Allah dostlarının yolundan yürürse geleceğimizden emin olacağız” dedi

Kur’an-ı Kerim’de Allah’ın “Beni zikredin ben de sizi zikredeyim” buyurduğunu hatırlatan Başkan Erbaş, “Rabbimizin bizi hatırlamasın yolu hayatta iken bizim onu hatırlamamızdan geçiyor. O’nu dünyadayken hatırlarsak O da bizi hem dünyada hem de ahirette hatırlar” diye konuştu.

Cemaatin yoğun ilgisine sahne olan buluşmada Başkan Erbaş; vatandaşlarla musafahalaştıktan sonra camiden ayrıldı.