08.03.2018

Diyanet İşleri Başkanı Sayın Erbaş Hakkari’de

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mehmet Kapukaya, Başkan Yardımcısı Vekili Prof. Dr. Ramazan Muslu, Genel Müdürler Bünyamin Albayrak, Kadir Dinç, ile Haydar Bekiroğlu, Daire Başkanı Cafer Tayyar Doymaz ve beraberindekiler “İl Buluşmaları” kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirmek üzere Hakkari’ye geldiler.

08 Mart 2018 Perşembe günü Yüksekova Selahaddin Eyyubi havalimanında İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, İl Müftümüz Faruk Gürbüz, ilçe müftüleri, müftülük büro personelleri, din görevlileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkanımız Erbaş ve beraberindeki heyet,  ilçe merkezinde hafızlık eğitimi veren Fatımettuzzehra Yatılı  Kur’an Kursunu ziyaret ettiler. Burada öğretici ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Erbaş Kur’an-ı Kerimi okuma, okutma ve hıfz etmenin önemi hakkında bilgilendirmede bulunduktan sonra kurs yönetici ve öğreticileri ile öğrencilerden sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldı.. Akabinde aynı camide ikindi namazını kılıp cemaate, birlik ve beraberliğimizin korunması ile cami ve cemaate devam etmenin önemi konulu vaaz verdi.

Başkanımız Erbaş ve beraberindeki heyet Yüksekova ilçesindeki temaslarını tamamlamalarının ardından Hakkari’ye hareket ettiler. 08.03.2018