10.10.2017

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde il müftümüz Faruk Gürbüz öğrenci ve gençlerle bir araya geldi.

03 Ekim 2017 tarihinde merkez Örnek camiinde ikindi namazını müteakip İmam Hatip Lisesinde okuyan öğrenciler ve gençlerle bir araya gelen il müftümüz Gürbüz, okunan aşr-ı şerifin ardından gençlerden eğitim ve öğretimlerinin yanında camileri de ihmal etmemelerini,  camilerin  ibadet yeri olmasının yanı sıra eğitim yuvaları da olduğunu unutmamalarını istedi.

Programa katılan gençler, yapılan ikramın ardından etkinlik nedeniyle il müftümüz Gürbüz’e teşekkür ettiler.