27.09.2017

2017-2018 eğitim-öğretim yılında hizmet verecek “İhtiyaç Odaklı Kur’an Kurslarımızın” açılış startı 25 Eylül 2017 tarihinde il müftümüz Faruk Gürbüz tarafından verildi.

Bu gaye ile ilimiz merkez Yeni Medrese camiinde faaliyet gösteren Kur’an Kursunun açılış programına katılan il müftümüz Gürbüz; “Yeni bir eğitim-öğretim yılının başlamasının heyecanını yaşıyoruz. Burada yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ile itikat, ibadet ve siyer-i  nebiyi öğrenecek olmanın bahtiyarlığını yaşamalıyız. Kurslarımızda öğretici-öğrenci ilişkilerinin karşılıklı sevgi ve muhabbete dair olacağına olan inancım tamdır.  Kurslarımızda öğrendiklerinizi aileniz ve çevreniz ile de paylaşın ki almış olduğunuz ilimden başkaları da faydalansın. Sorun ve önerilerinizi dinleyip çözümler üretmeye her zaman hazır olduğumuzu bilin.” Dedikten sonra kurslarımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diledi.

Daha sonra 4-6 yaş gurubu öğrencilerin öğrenim gördüğü kursun açılışına katılan il müftümüz Gürbüz, kursta okuyan çocukları Kur’an-ı Kerim okumaya teşvik edecek neşeli sohbetler yaptı.