12.06.2017

“Kur’an Ayında Kur’an’la Buluşalım” temasıyla düzenlenen 2017 yılı yaz kur’an kurslarının startı İl Müftümüz Faruk Gürbüz’ün katılımıyla merkez Şerefağa camiinde düzenlenen programla verildi.

12 Haziran 2017 tarihinde Şerefağa camiinde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yaz kur’an Kursları ile ilgili sinevizyon gösteriminin ardından söz alan il müftümüz Gürbüz konuşmasında öğrencilerden “Bu günden (12.06.2017) itibaren başlayacak Yaz kur’an kurslarında,  Kuran-ı Kerimi, itikat, ilmihal ve diğer dini bilgileri en güzel bir şekilde öğrenebilmek için kurslara disiplin içerisinde devam etmelerini,  Peygamber efendimizin “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerimi öğrenen ve öğreteninizdir” hadisindeki müjdeye mazhar olmaları için çalışmalarını, Rabbimizi, Peygamberimizi, kitabımızı ve dinimizi öğrenmek ve gönüllerine yazmak için azami gayret göstermelerini” istedi.

Öğrencilere yapılan ikramdan sonra program sona erdi.