12.06.2017

Ramazan ayı münasebetiyle cami ve kur’an kurslarımızda verilen hizmetler vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor.

Vakit ve teravih namazlarında camilerimizi dolduran vatandaşlarımızın mukabelelere gösterdikleri yoğun ilgi memnuniyetle müşahede ediliyor  İlimiz merkez ve köylerindeki bütün cami ve kur’an kurslarında  öğle namazından sonra okunan mukabeleler ile sabah namazlarına özellikle bayanların gösterdiği  yoğun ilgi gözlerden kaçmıyor. Hatimle teravih namazı kılınan Belediye Camii cemaati ilk günkü canlılığını koruyor.

İl Müftümüz Faruk Gürbüz ve diğer müftülük yetkililerince camilere, kur’an kurslarına, ev ve iş  yerlerine   yapılan ziyaretlerde; Ramazan ayı münasebetiyle müftülüğümüzce verilen hizmetlerin memnuniyetle karşılandığı vatandaşlarımız tarafından belirtiliyor.