22.02.2017

İl Müftümüz Faruk Gürbüz merkez Ahmed-i Hani Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrenci velileriyle toplantı yaptı.

21 Şubat 2017 Salı günü gerçekleştirilen toplantı, bir gurup öğrencinin Kur’an-ı Kerimin değişik yerlerinden okudukları aşr-ı şeriflerle başladı. Toplantıya katılan velilere katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonra konuşmasına başlayan il müftümüz Gürbüz özetle; “Çocuklarımıza kurslarımızda hafızlık eğitiminin yanında İslam dinin temel prensipleri ile ahlaki değerler en güzel bir şekilde öğretilmeye ve geleceği aydın, manevi değerlerine sahip çıkan topluma faydalı bir nesil yetiştirilmeye çalışılmaktadır. Zira dinini bilen, ahlaki güzelliklerle donatılmış ve kutsal değerlerine sahip çıkan kimselerden topluma hiçbir zarar gelmez. Çocuklarınızı bu eğilimle yetiştirmeye çalıştığınız için hepinize teşekkür ederim.” dedi. Ayrıca;  velilerden çocuklarını takip etmelerini, zaman zaman kursu ziyaret ederek durumları hakkında bilgi almalarını, eksikliklerinin giderilmesinde öğreticilerle beraber hareket etmelerini istedi.

Veliler de; program vesilesiyle il müftümüzle bir araya gelmenin ve öğrencilerinin böylesi modern bir mekanda hafızlık eğitimi alıyor olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler.

Öğrenci ve velilerle birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından program sona erdi.