16.01.2017

16 Ocak 2017 Pazartesi günü Merkez Hacı Sait Camiinde yapılan ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıya il müftümüz Gürbüz’ün yanı sıra şube müdürleri, vaizler, büro personelleri ve din görevlileri iştirak etti.

Toplantıda geçen ayın değerlendirilmesi ile yeni ayda yapılması planlanan faaliyetler anlatıldıktan sonra görevlilere hitap eden il müftümüz personellerden, “görevlerini en güzel bir şekilde yerine getirmelerini, halkla iç içe olmalarını, sevinç ve kederlerini paylaşmalarını, hizmetin sadece cami duvarları ile sınırlı olmadığının bilincinde olmalarını, gazi ve şehit ailelerini sık sık ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmelerini, engelli, hasta ve kimsesiz vatandaşlarımızı unutmamalarını onların sıkıntılarıyla ilgilenmelerini, bundan böyle hep birlikte halkımıza güzel hizmet vermenin gayreti içinde olmaya çalışacaklarını belirtti.”

Dilek ve temenniler alındıktan sonra toplantı sona erdi.