25.05.2018

4-6 Yaş Grubunda Eğitim Gören Miniklerin Yıl Sonu Sergi Heyecanı

İlimiz Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında Eğitim gören minik öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların sergilendiği program veli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

4-6 Yaş grubu öğrencilerinden Rıdvan Samet FARUK tarafından okunan    Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan İl Müftümüz Faruk GÜRBÜZ çocuklarımızın okul öncesi eğitimlerini bizim kurumumuzda din eğitimi ile birlikte yürütmesinin olumlu yönde çocuklar üzerinde iz bırakacağını ifade ederek imkânlar el verdikçe her mahallede bu kursların açılması için çaba sarf etmekte olduğunu beyan etti.

Merkez H. Sait Camii altında gerçekleşen ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği program, İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ’ün miniklere belgelerini vermesi ve serginin gezilmesiyle sona erdi.