16.04.2018

Nisan Ayı Mutad Toplantısı Yapıldı

İl Müftümüz Faruk Gürbüz Nisan ayı mutad toplantısında personellerle bir araya geldi.

16 Nisan 2018 tarihinde Merkez Hacı Sait Camiinde il müftümüz Gürbüz’ün yanı sıra müftülük büro personelleri ile din görevlilerinin iştirak ettiği toplantı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Geçen ayın değerlendirilmesi ile gelecek ayda yapılacakların konuşulduğu toplantı personelleri ilgilendiren günlü yazı ve duyuruların okunmasıyla devam etti.  Müftü Gürbüz,  personellerin hizmet esnasında karşılaştıkları sorun ve sıkıntılar ile  bunların çözümüne yönelik  dilek ve temennilerini aldıktan sonra Nisan ayı mutad toplantısı sona erdi.

Ardından Rehberlik Araştırma Merkezi çalışanı ve İl Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Eğitim Birimi üyesi Muhsin Orhan  tarafından madde bağımlılığı konusunda personellerimiz bilgilendirildi. 16.04.2018