19.04.2017

2017 yılı Kutlu Doğum Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde il müftümüz Faruk Gürbüz ve beraberindeki müftülük personelleri vatandaşlarımıza gül dağıttı.

19 Nisan 2017 Çarşamba günü il müftümüz Gürbüz ve beraberindeki müftülük görevlileri çarşı merkezindeki esnaf ve vatandaşlarımız ile  Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastar ve Baştabiplik çalışanlarını ziyaret ederek  gül takdiminde bulundular.

Ayrıca, vatandaşlarımızın Kutlu Doğum Haftasını kutlayan il müftümüz Gürbüz 20 Nisan 2017 Perşembe günü saat 13.30’da Hedef Halı Sahada düzenlenecek programa katılmaları için davette bulundu.

Ziyaret ve davetinden dolayı vatandaşlarımız il müftümüz Gürbüz ve beraberindekilere teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.