25.10.2016

İlçe müftüleri il müftülüğümüzde bir araya geldi.

İlimiz Çukurca ilçe müftüsü Zafer Güneş, Şemdinli ilçe müftüsü Muhammed Değirmenci ve Yüksekova ilçe müftü vekili Mehmet Korkut il müftümüz Mehmet Feysal Geylani başkanlığındaki toplantıda bir araya geldiler.

25 Ekim 2016 Salı günü ilimiz müftülüğünde gerçekleşen toplantıda, güncel meselelerin yanı sıra, İl Eylem Planının hazırlanması ile İl Eğitim Kurulunca yapılması planlanan faaliyetlerle, idari ve mesleki konularda görüş alış verişinde bulunulmasının ardından 2016-2017 sezonunda umrede görevlendirilmesi planlanan görevlilerin tespiti yapıldı.

İl müftümüz Geylani ilimize yeni atanan sözleşmeli imam-hatiplerin göreve başlatıldıktan sonra, müftülük yetkilileri tarafından görev yerlerine bizzat götürülerek, vatandaşlarla tanıştırılmalarını  ilçe müftülerinden istedi.