24.10.2016

14.01.1991 tarihinde müftülüğümüzde göreve başlayan Selim Mert, başarılı geçen memuriyet hayatına 10 Ekim 2016 tarihinde emekliye ayrılarak noktayı koydu.

Sadakati, güvenirliği ve iş takibindeki başarısıyla sürekli hatırlanacak olan görevlimiz uğurlanırken, kendisini unutmayacaklarını, hakkı geçmiş ise helal etmesini isteyen il müftümüz M.Feysal Geylani, arkadaşımızın yeni hayatının da memuriyet hayatı gibi başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulundu.

Görevlimiz Selim Mert ise, yaklaşık 26 yıldır çalıştığı huzurlu ortamdan ayrılacak olmanın acısını yaşadığını, hakkı var ise helal ettiğini beyan ettikten sonra müftülüğümüzden ayrıldı.

Müftülük çalışanları olarak arkadaşımıza yeni hayatında başarılar diler, huzur ve mutluluk dolu günler geçirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederiz.