24.10.2016

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle il müftümüz Geylani, şube müdürleri ve büro personelleri 04 Ekim 2016 tarihinde İmam-Hatip Lisesinde öğrenim gören öğrencilerle bir araya geldiler.

Hafta münasebetiyle okulun öğretmen ve idarecileriyle sohbet eden il müftümüz, akabinde toplantı salonunda öğrencilere hitap etti. Müftü Geylani; Asr-ı saadetten bugüne camilerin dini ve toplumsal hayatımızdaki rolünü, yaşantımıza,  İslam kardeşliğine ve birlik ve beraberliğimize olan katkılarını anlattıktan sonra,  camilere olan bağlılığımız kitap okumayla birleştikçe vatan ve millet için daha faydalı birer birey olabileceğimize işaret etti.

Toplantı sonrası öğrencilerle bir süre sohbet eden il müftümüz Geylani, öğrencilerin dilek ve temennilerini aldı. Okul idaresi katılımcılara aşure ikramında bulundu.

Okulun İdareci ve öğretmenleri ile öğrenciler ziyaretlerinden dolayı il müftümüz ve beraberindekilere teşekkür ettikten sonra böylesi faydalı ziyaretlerin devamı temennisinde bulundular.